Munspray - Nanosilver

I lager.
Antal: 26

85 kr

 

Modell: Munspray


Enhet: 50 ml


Produktomdöme: Se flik produktomdöme


Information: Silversept munspray är en unik produkt baserad på kolloidalt silver och eteriska oljor av utvalda medicinalväxter. Den kännetecknas av långvariga antiseptiska och antiinflammatoriska effekter.


Bakterier, virus och svampar i mun- och halsregionen orsakar många av de mindre sjukdomar vi drabbas av idag, allt från snuva och förkylningar till dålig andedräkt,tandköttsinflammation och tandlossning.

Vi får många av dessa sjukdomar då vi vistas bland människor som går och sprider mikroorganismer i kombination med hög konsumtion av tobak, kaffe, alkohol och mediciner.

Genom att spraya kolloidalt silver i mun- och halsregionen så kan vi döda många virus och bakterier som annars skulle föröka sig tillräckligt mycket för att kunna göra oss sjuka. Munsprayen är mycket effektiv mot obehaglig dålig andedräkt, som härrör från bakterier och för behandling av de illaluktande svavelföreningarna så som t.ex. vätesulfid i munhålan.

Produkten kan användas för daglig munhygien, vilket även minskar risken för karies, tandköttsinflammation och tandlossning.

Sprayen innehåller inga konstgjorda konserveringsmedel, alkohol, färger eller dofter.

Innehåll:

Nanosilverpartiklar - Eliminerar bakteria inte bara på ytan utan på djupet i hudens porer som annars kan ge sken av trött hy, skapar naturlig lyster. 

Mynta - Innehåller nyttiga antioxidanter. Har en lugnande effekt. Bra mot kramper, inflammationer och bakteriesmittor. Hjälper mot spänningshuvudvärk och skärper koncentrationen

Salvia  Hjälper vid infektioner. Mildrar förkylningar, har antiseptiska egenskaper och stärker tandköttet

MSM - Även kallat metylsulfonylmetan, är en naturlig svavelkälla som finns främst i gröna växter och frukt. Reducerar plack på våra tänder samt neutraliserar PH värdet vilket bidrar till färre hål och en god andedräkt.


50 ml


 


Öppet köp 14 dagar. Leverans tid ca 3-5 arbetsdagar. Förpackningen får inte brytas då gäller inte öppet köp.
Varan sänds med Posten eller Dhl. Är det något övrigt så kontakta oss i mail. Pengarna ska vara hos oss innan varan sänds.

Flera populära produkter