Dagkräm

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Modell: Dagkräm


Tillverkare: MaxLab/Sundoft


Enhet: 50 ml


Produktomdöme: Se flik produktomdöme


Information: Naturoljor av mandel, kokos, avokado och jojoba i kombination med kolloidalt silver gör den här produkten unik på marknaden. Den innehåller 25 ppm kolloidalt silver. Hudkrämen har stark antibakteriell effekt tack vara hög koncentration av kolloidalt silver.Det verksamma ämnet provitamin B5 öppnar upp porerna och möjliggör för kolloidalt silver som eliminerar bakterier inte bara på ytan utan på djupet i hudens porer som annars kan ge sken av trött hy. Nanosilver i kombination med avokado och kokos skapar hud medlyster på ett naturligt sätt genom att mjukt och naturligt släta ut huden inifrån. Mandelger näring till huden och förebygger torr hud, pormaskar och finnar. Allantoin  Det viktigaste och mest aktiva ämnet i vallörtsroten. Vilket främjar hudens egen läkeprocess.

Rengör och torka av huden ordentligt före varje behandling.
Smörj in Bioaktiv Dagkräm tunt på de hudområden som ska behandlas (minst 2ggr/dag)

 

Dagkräm från Silversept har en mjukgörande och fuktighetsbevarande effekt och är helt fri från parabener, syntetiska färger och dofter.


50 ml


 


Öppet köp 14 dagar. Leverans tid ca 3-5 arbetsdagar. Förpackningen får inte brytas då gäller inte öppet köp.
Varan sänds med Posten eller Dhl. Är det något övrigt så kontakta oss i mail. Pengarna ska vara hos oss innan varan sänds.