Nässpray - Nanosilver

I lager.
Antal: 15

85 kr

 

Modell: Nässpray


Enhet: 30ml


Produktomdöme: Se flik produktomdöme


Information: En nässpray med kolloidalt silver och eteriska oljor av örter som underlättar cirkulationen av luft genom de övre luftvägarna och som vårdar näsans slemhinna.


Den unika kombinationen av naturliga ingredienser har en positiv effekt vid allergisnuva, bihåleinflammation, förkylningar samt vid torra och irriterade slemhinnor i näsan.

Bakterier virus och svampar orsakar många av de mindre sjukdomar vi drabbas av idag, allt från snuva och förkylningar till matförgiftning.

Vi får många av dessa sjukdomar då vi vistas bland människor som går och sprider mikroorganismer. Genom att spraya kolloidalt silver i näsa-, mun- och halsregionen så kan vi döda många virus och bakterier som annars skulle föröka sig tillräckligt mycket för att kunna göra oss sjuka. Nässpray eliminerar virus, bakterier och svampar som fastnar på slemhinnan i näsan genom luften som vi andas. Sprayen innehåller inga konstgjorda konserveringsmedel och antiseptiska medel, som ofta irriterar och torkar ut slemhinnorna i näsan.

POSITIV EFFEKT VID: 
Allergisnuva, bihåleinflammation, förkylningar, torra och irriterade slemhinnor.

Nanosilverpartiklar - Eliminerar bakteria inte bara på ytan utan på djupet i hudens porer som annars kan ge sken av trött hy, skapar naturlig lyster.

Mynta - Innehåller nyttiga antioxidanter. Har en lugnande effekt. Bra mot kramper, inflammationer och bakteriesmittor. Hjälper mot spänningshuvudvärk och skärper koncentrationen.

Salvia - hjälper vid infektioner. Mildrar förkylningar, har antiseptiska egenskaper och stärker tandköttet.

Eteriska oljor - innehåller Eteriska oljor naturligt framställda från naturliga växter, till skillnad från parfymer som är tillverkat av artificiella ingredienser.

Provitamin B5 - Pro vitamin B5 mjukar upp och lugnar torr och skadad hud.


30 ml


 


 


Öppet köp 14 dagar. Leverans tid ca 3-5 arbetsdagar. Förpackningen får inte brytas då gäller inte öppet köp.
Varan sänds med Posten eller Dhl. Är det något övrigt så kontakta oss i mail. Pengarna ska vara hos oss innan varan sänds.