Öronljus-1 par

I lager.
Antal: 1

45 kr

Modell: Öronljus


Enhet: 1 par


Produktomdöme: Se flik produktomdöme


Information: Problem med öronvax, dålig hörsel, susningar i öronen eller ont i bihålorna?Lugn - Öronljus kan vara lösningen!

Den lugnande egenskapen hos öronljus fungerar på ren fysikalisk väg. Ett lätt undertryck (skorstenseffekten) i förening med luftvibrationerna i öronljuset tillföljd av lågans rörelse verkar som en mjuk massage för trumhinnan.
Detta har en behaglig känsla av värme och en tryckutjämning som upplevs som befriande i området runt öron, bihålor och panna. Denna effekt upplevs ofta subjektivt som en välgörande smärtlindring och tryckminskning, oftast redan omedelbart efter behandlingen. Vissa upplever en mer obehindrad näsandning och en förbättrad luktförmåga, även då personerna varit täppta eller förkylda.

Öronljus bör användas i rätt atmosfär, gärna med dämpad belysning, liggandes bekvämt, lugn bakgrundsmusik etc. Kombinera gärna med massage vid samma tillfälle. Detta som helhet är en upplevelse många längtar till att få göra igen!

Innehåller 100% ekologiskt vegetabiliskt material, rena eteriska oljor, högraffinerad och naturlig bivax.

När används öronljus?

* Rengöring av hörselgångarna
* För lindring och avslappning
* Vaxproppar
* Hörselnedsättning
* Lock för öronen
* Tinnitus/Öronsusningar
* Klåda, irritationer, eksem i öron och bihålor
* Tryckreglerar vid huvudvärk, migrän och bihåleinflammation

Finns i olika färger.
Säljes parvis.

OBS: Detta är ingen produkt som ska bota folks sjukdomar utan är ett hjälpmedel. Produkten funkar olika från person till person. Testa själv och se om den kan hjälpa dig.


 


 


Öppet köp 14 dagar. Leverans tid ca 3-5 arbetsdagar. Förpackningen får inte brytas då gäller inte öppet köp.
Varan sänds med Posten eller Dhl. Är det något övrigt så kontakta oss i mail. Pengarna ska vara hos oss innan varan sänds.